IniciTurisme/Viatges
Solucions per al Sector Turístic
Travel midbar

Som una empresa de tecnologia que entén el turisme i entén el màrqueting. Sovint, aquesta barreja única de turisme, tecnologia i màrqueting és difícil de trobar.

El món està molt abarrotat. Així que, quan sorgeix quelcom únic, fàcil, interesant i atractiu, de seguida capta l’atenció. La gent ho acull, ho comparteix, ho adora. Nosaltres creiem en la creació d’aquest vincle entre la teva empresa i els teus clients.

Creiem en fer que els teus clients vulguin viatjar una vegada i una altra amb tu; volem fer que el teu negoci voli molt més amunt.

El fet que treballem en diferents sectors dins i fora del turístic significa que no tenim una visió limitada. Això ens ajuda a donar-te idees fresques i renovadores, i a aplicar les millors pràctiques que funcionen per una gran varietat de negocis.

Els nostres preus són molt raonables i el nostre mètode de treball té la flexibilitat necessària per garantir el compliment de tots els lliuraments. Ajudem a empreses de totes mides i sectors a decidir el proper pas per al seu negoci i, després, t’hi portem.

Solucions potents per un viatge fluid
Disseny

Pensem que un bon disseny és al centre de l’èxit de qualsevol producte, servei o experiència.

Un bon disseny no és només una imatge bonica, sinó que té una funció. La funció del disseny és ajudar al consumidor, influenciar-lo i convertir-lo en un comprador fidel a la teva marca.

Màrqueting

T’oferim una barreja única dels millors elements del màrqueting online, a través d’un ampli ventall de canals: motors de cerca, xarxes socials, eMail i màrqueting viral.

Les nostres solucions de màrqueting es beneficien del nostre profund coneixement del turisme, el nostre know-how tècnic i les millors pràctiques que hem implementat, testat i confirmat.

No en tenim prou amb limitar-nos a augmentar el teu volum de tràfic, sinó que treballem per arribar més enllà i influir en la conversió, la interacció i la fidelitat cap a la teva marca.

Tecnologia

Creiem que, en un paisatge digital que evoluciona tan ràpid, la relació entre la gent i les marques està en constant canvi. El consumidor té cada vegada més opcions, i les seves expectatives cap a les marques són cada vegada més altes.

Les marques que innoven constantment i que mantenen els seus clients satisfets i interessats són premiades, mentre les que no són capaces d’innovar resulten castigades pel consumidor.

El poder decreixent de Nokia o Blackberry i l’auge d’Apple o Android són exemples perfectes de com les fortunes es fan i es destrueixen en un tres i no res amb l’ús de tecnologia innovadora i trencadora.

Ens convertim en el teu soci de confiança per ajudar-te a concentrar-te en el teu negoci turístic mentre ens ocupem de que segueixis tecnològicament al dia.

Explica'ns el teu projecte

Contacta’ns avui per a un pressupost gratuït del teu projecte. Durant un temps limitat, també oferim un disseny i un anàlisi de projecte gratuïts i sense cap compromís!