Entenem les necessitats del teu negoci.
  • Un soci deslocalitzat que és flexible per adaptar-se als teus processos
  • Un proveïdor que no només t’ajuda a estalviar diners sinó, sobretot, temps
  • Gestió de projectes locals i un número de telèfon al qual poder trucar i desenvolupar idees
  • Gent que parla el teu idioma
  • Un soci real, a qui no li preocupa oferir suport gratuït de pre-venda
  • Subcontractació amb models de facturació flexibles
  • Expansió: un equip experimentat en qui pots confiar i amb qui pots crear relacions durables
  • Absoluta confidencialitat sobre els teus projectes i els teus clients
  • Clients finals satisfets
Our products
Projectes amb Costos Fixes Recursos dedicats* Recursos de Màrqueting Digital
DISSENY WEB DISSENYADORS GRÀFICS OPTIMITZACIÓ DE PÀGINES
DE PSD A HTML DISSENYADORS D’HTML ANÀLISI DE PARAULES CLAU
CONFORMITAT W3C PROGRAMADORS PHP I .NET CONSTRUCCIÓ D’ENLLAÇOS
SISTEMES DE GESTIÓ DE CONTINGUTS (CMS) APLICACIONS MÒBILS OPTIMITZACIÓ DE XARXES SOCIALS
ECOMERÇ PROGRAMADORS DE SOFTWARE MÀRQUETING D’AFILIACIÓ
  EXPERTS EN CODI OBERT ANALÍTIQUES
Simplement: una manera sensata de concebre els serveis subcontractats.

Som una agència digital exitosa que treballa amb altres empreses de disseny web, màrqueting i disseny gràfic. Podem aportar valor al teu negoci, als teus clients i als teus beneficis.

Need any Help?
Com Podem Ajudar-te?

Procurem serveis a empreses i particulars que comparteixen la nostra visió d’oferir solucions de qualitat, eficients i econòmiques als seus clients. Podem oferir serveis a mida para ajudar-te a treure més suc a les teves capacitats. El més difícil ja està fet: comptem amb sistemes provats i efectius als quals pots accedir i que t’ajudaran a portar la teva feina a bon port.

Les nostres solucions i serveis poden ser fàcilment adaptats al teu branding i a la teva identitat; els nostres recursos són una extensió virtual de les teves capacitats actuals.
Per què nosaltres?
Agències de Disseny Web i Desenvolupament de Software
Empreses de disseny web i desenvolupament de software poden associar-se amb nosaltres per augmentar els seus beneficis. Podem ajudar a reduir radicalment els teus terminis de programació per a la creació d’Aplicacions personalitzades, Webs amb Gestió de Continguts i Solucions eCommerce. Et garantim accés complet al nostre equip de disseny creatiu i als nostres recursos altament capacitats.
Agències de Disseny
Tant si ets una agència de disseny tradicional com nova, podem convertir els teus dissenys en pàgines web sofisticades i atractives. Les nostres solucions (Sistemes de Gestió de Continguts, eCommerce i desenvolupament a mida) s’han concebut per seguir la teu visió creativa, el teu branding i els teus clients.
Consultories i Agències de Màrqueting
Si ets una empresa de Màrqueting i RRPP, ara tens l’oportunitat de vendre els nostres serveis de màrqueting digital sota el teu nom. Podem oferir-te eficients serveis en màrqueting de motors de cerca (SEO), des de posicionament orgànic, pagament per clic, màrqueting social, campanyes d’eMail i màrqueting viral per als teus clients.
Mànagers de Projecte, Mànagers de Suport Informàtic, Comptables
Pots afegir serveis addicionals al teu portfolio, encara que estiguin fora de les teves capacitats o habilitats empresarials. Pots obtenir comissiones per referir-nos nous clients presentant els nostres serveis i solucions als teus clients actuals.
Reseller banner
Models de facturació
Som proveïdors de serveis de gran valor: oferim serveis de qualitat excel·lent a preus molt competitius. També oferim pressupostos de cost fix en base a cada projecte. Generalment, els nostres preus acostumen a ser un terç dels que altres agències i distribuïdors ofereixen, per exemple:

Un projecte al voltant dels 45.000€ podria arribar a costar-ne només 15.000€ amb nosaltres

O

Un projecte al voltant dels 1.500€ costaria 500€ amb nosaltres

Confidencialitat
Firmem estrictes acords de no-divulgació per tal d’assegurar la confidencialitat dels teus clients i els teus projectes. Et proporcionem tots els nostres serveis directament sota el teu branding.
Explica'ns el teu projecte

Contacta’ns avui per a un pressupost gratuït del teu projecte. Durant un temps limitat, també oferim un disseny i un anàlisi de projecte gratuïts i sense cap compromís!