IniciDesenvolupadors PHP
Desenvolupadors PHP
Cast PHP
Què guanyes quan utilitzes els nostres desenvolupadors .PHP?
Descobreix com t’ajudem a concentrar el teu temps i els teus recursos en allò que més t’importa:
  • Coneixem de primera mà el tipus de reptes als quals t’enfrontes, i t’oferim solucions que funcionen.
  • Establim una comunicació fluïda i un diàleg constant.
  • Entenem tant els teus requisits com les teves expectatives.
  • Treballem com una extensió de la teva empresa, un recurs addicional al qual recórrer quan et calgui.
  • Tenim un model de KPI molt robust, que cobreix la qualitat del servei, l’estalvi, les solucions creatives i la garantia d’un lliurament a temps.
  • Oferim una gran varietat de models de treball per ajudar-te a escollir la millor opció depenent dels teus requisits: cost fix, temps fix, temps i material, model dedicat a l’estranger, model de recursos per encàrrec, models d‘empresa conjunta, models de construcció-operació-manteniment i de construcció-operació-transferència.
  • Som una agència digital amb capacitat integral, NO un portal freelance; NO OBSTANT, els nostres preus són altament competitius i els nostres serveis, excepcionals. Comptem amb una forta presència al Regne Unit i a Espanya, oferint suport constant, amb un equip multidisciplinari de més de 120 membres i, el més important, amb una política d’empresa enfocada a construir relacions exitoses i duradores.
Our products
Els nostres desenvolupadors PHP estan al teu servei
Els nostres programadors PHP estan altament especialitzats en tecnologies com el PHP4, PHP5, Programació Orientada a Objectes (OOP), bases de dades MYSQL, DHTML, XHTML, XML, JavaScript, CSS i AJAX toolkits com ExtJS, Scriptaculous, Prototype, Dojo, JQuery, YUI i MooTools.

Els nostres desenvolupadors tenen uns coneixements i una experiència realment grans treballant en diverses plataformes i en projectes que cobreixen el disseny web, desenvolupament web, les aplicacions web, el desenvolupament de portals de negoci, els sistemes de gestió de continguts, les aplicacions eComerç, els serveis web (Web Service) i la customització d’aplicacions de codi obert com WordPress, Joomla, Drupal, X-Cart, Zen Cart, VirtueMart, Magento, osCommerce, etc. així com experiència treballant amb interfícies com CakePHP, MVC, Zend, Codeigniter, etc.

Our services for php
Ourservices
Els nostres mànagers de projecte altament qualificats t’assessoraran sobre la teva estratègia online a llarg termini, la teva planificació tècnica, el disseny i presentació d’idees per a l’arquitectura informativa del teu projecte, les opcions de web mòbil o disseny reactiu (responsive), les xarxes socials, les estratègies de branding i molt més.
Com funciona?
1. Les teves necessitats
Ourgraph
Fes-nos arribar els teus requisits ara mateix contactant-nos directament o demanant a un dels nostres mànagers locals que es posi en contacte amb tu.
2. La solució
Ourgraph
Ens reunim, discutim, revisem i analitzem les necessitats del teu negoci, decidim els objectius a curt i llarg termini del teu projecte i composem l’equip que millor s’adapti al què necessites.
3. El creixement
Ourgraph
El nostre objectiu principal és ajudar al teu creixement. Millorem les nostres estratègies per oferir-te sempre solucions realistes, factibles, mesurables, adequades i oportunes per que t’ajudin a mantenir-te competitiu.
Preparat per contractar els nostres programadors?
 
Contacta’ns ara si penses que som el soci ideal.
Enviar

Si ets un distribuïdor, ets el candidat idoni per beneficiar-te de les nostres habilitats. Descobreix les nostres solucions integrals fetes a la teva mida
Necessites més temps per decidir?
Cap problema! Mentrestant, potser t’interessi:
  • Demanar-nos un disseny gratuït i sense obligacions, o una revisió igualment gratuïta del teu projecte.
  • Visitar el nostre portfolio per veure alguns dels nostres projectes recents.
  • Explorar la resta de serveis que oferim.
Explica'ns el teu projecte

Contacta’ns avui per a un pressupost gratuït del teu projecte. Durant un temps limitat, també oferim un disseny i un anàlisi de projecte gratuïts i sense cap compromís!