IniciMòbil

El Nostre Últim Projecte
Veure PillManager
Complerta gestió de la teva medicació online a través de PC i mòbils
PC and mobiles.
Veure el Vídeo

Què fem?

HO FEM TOT MÒBIL!

Service Features

Pàgines Web Mòbils

Service Features

Desenvolupament d’Aplicacions Mòbils

Service Features

Màrqueting Mòbil

ELEMENTS

La nostra interfície i CMS d’aplicacions mòbils et permet crear una aplicació en la qual pots integrar directament un sistema de pagament amb targeta de crèdit. Els teus clients no només poden navegar els teus productes i serveis des de l’App, sinó que també poden comprar-los.
La teva aplicació pot integrar-se amb un sistema CMS online per assegurar-te que la informació de la teva App és la més actualitzada i precisa. Les dades poden ser transferides entre l’App i el sistema CMS a temps real utilitzant JSON o XML a través d’un mitjà segur. El sistema CMS manté un segell de temps per transmetre a l’App només les dades noves. El CMS pot ser utilitzat per transmetre text, imatges, vídeo i dades d’àudio a temps real.
Tenim una àmplia experiència en la construcció d’aplicacions altament sofisticades i dinàmiques, basades en l’arquitectura client-servidor que utilitza els serveis web per crear interaccions de doble via entre l’App i el servidor Cloud online. El servidor Cloud / base de dades emmagatzema la informació i les dades que el client de l’App utilitza per interactuar amb ella.
Les notificacions locals i “push” són les maneres com una aplicació avisa als seus usuaris que té informació per ells. Aquesta informació pot ser un missatge, un esdeveniment per posar al calendari, o noves dades del servidor remot. En presentar-se al sistema operatiu, les notificacions locals i “push” sonen igual. Poden ser mostrades com a missatges d’alerta o com a icones a la mateixa aplicació. També poden emetre un so quan el missatge d’alerta o la icona es mostren.
Si vols promoure les trucades telefòniques a través de l’aplicació, pots incloure un botó de trucada a la teva App o utilitzar-lo als anuncis que mostris.
Utilitzar informació basada en la localització a la teva App és una manera de mantenir l’usuari connectat al món que l’envolta. Tant si utilitzes aquesta informació per a objectius pràctics (com la navegació) o per a l’oci, la informació localitzada pot millorar l’experiència general del consumidor.
Pots integrar interfícies de mapa completament funcionals a la teva aplicació. Pots mostrar informació estàndard a nivell de carrer, imatges de satèl•lit, o una combinació d’ambdues. Pots fer zoom i navegar pel mapa.
Pots integrar la teva App amb Twitter, Facebook, Linkedin, Google+, Instagram, Pinterest, Flickr, Tumblr, etc.
La teva aplicació pot incorporar galeries de fotos i vídeos. Pots transferir arxius de foto i vídeo a l’App des del teu sistema CMS online.
Pots integrar formularis amb crides a l’acció a la teva aplicació, així com el funcionament de software eMail natiu. El panell de treball del teu CMS online reflectirà totes les consultes, pre-vendes, vendes i reserves fetes a través de l’aplicació.
Els usuaris poden registrar-se a l’App amb una combinació segura de nom d’usuari i contrasenya. Això els permetrà veure la seva informació personal. Pots oferir-los descomptes i vals de promoció a través de l’App per fidelitzar els teus clients.
Permet als teus usuaris fer fotografies a través de l’App i compartir-les.

SABIES QUE…?

POBLACIÓ MUNDIAL
6
BILIONS DE PERSONES
USUARIS DE TELEFONIA MÒBIL
4
BILIONS DE PERSONES
USUARIS DE RASPALL DE DENTS
3
BILIONS DE PERSONES

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP CONSISTEIX EN UNA COMBINACIÓ D’ESTRATEGUES EXPERIMENTATS, DISSENYADORS CREATIUS, I PROGRAMADORS I TESTADORS HÀBILS. NO ENS CONFORMEM NOMÉS AMB PROPORCIONAR-TE UNA SOLUCIÓ ORDINÀRIA, SINÓ QUE SEMPRE ENS ESFORCEM PER SOBREPASSAR ELS NOSTRES PROPIS LÍMITS I DONAR-TE QUELCOM REALMENT EXCEPCIONAL.

ALGUNS EXEMPLES DELS NOSTRES PROJECTES RECENTS

EL NOSTRE TREBALL

pillmanager

PillManager

Taskaid

Travel up

Travel up

Hispek

babycity

babycity

direct flight

direct flight

perfect smile

perfect smile

Signature Car Hire

Signature Car Hire

Sterling Devere

Sterling Devere

Golden Tours

Golden Tours

Electric Shop

Electric Shop

London Backpackers

London Backpackers


TECNOLOGIES AMB LES QUALS TREBALLEMELS NOSTRES SERVEIS

CONSTRUÏM SOLUCIONS ENFOCADES A LA GENT QUE LES UTILITZA. TENIM PASSIÓ PER TOT EL QUE ÉS MÒBIL I AQUESTA PASSIÓ ENS GUIA A CADA PAS DELS PROJECTES, DES DE DISSENYAR LA SEVA ESTRATÈGIA FINS A CREAR DISSENYS IMPRESSIONANTS I LLIURAR UN PRODUCTE PERFECTE.

 

Branding i Interfície d’Usuari

La creativitat és la combinació perfecta de la bellesa amb la funcionalitat i l’usabilitat. Els nostres esforços van molt més enllà d’aconseguir només un disseny bonic: dissenyem per a una experiència d’usuari òptima amb resultats efectius.

T’OFERIM
 • Identitat de Marca
 • Estratègia
 • Conceptualització
 • Prototips
 • Usabilitat
 • Fluxos de Procés

Desenvolupament d’Apps Mòbils

Solucionem problemes complexos convertint les teves idees en Apps interactives, útils i funcionals que t’ajuden a satisfer la creixent demanda global d’aplicacions mòbils.

T’OFERIM
 • Aplicacions mòbils multi-plataforma
 • Tecnologia al Núvol (Cloud)
 • Programació del costat del servidor
 • Tecnologia basada en la localització
 • Xarxes Socials i col•laboració
 • Test QA / Càrrega

Màrqueting Mòbil

El màrqueting mòbil no és el futur: és l’ARA! T’ajudem a tenir avantatja a l’hora fer-te un lloc en el creixent mercat mòbil.

T’OFERIM
 • SEO per a Webs Mòbils
 • PPC Mòbil
 • Campanyes SMS / MMS / eMail i de xarxes socials
 • Serveis geolocalitzats
 • Tecnologia de codis QR i solucions de pàgines d’aterratge per capturar clients, fer vendes i compartir informació
 • Realitat Augmentada


Explica'ns el teu projecte

Contacta’ns avui per a un pressupost gratuït del teu projecte. Durant un temps limitat, també oferim un disseny i un anàlisi de projecte gratuïts i sense cap compromís!